logo.jpg (4881 bytes)
 Home
Up
Titteskap stue
Dukkehus
Lekeplass
Lille Lykke
Bygård-A
Levi Henriksen
Titteskap hage
Titteskap peisestue
Musikkteater
Mini Parfymeri
Kirke & Paviljong
Lysthus
Bygård-D
Kurvbutikk
Alfred Berg
Unnihuset
Bygård-B
Bygård-C
Titteskap-3
Radio-titteskap
Bygård E
Park
Klokkehuset

Dette titteskapet var det første jeg begynte med for mange år siden. Etter at jeg fikk det store huset ble interiøret flyttet dit og skapet lagt på loftet. Nå har det kommet til nytte igjen, tapetsert om og lagt nytt gulv. Strøm er også lagt inn, elektriker her og på resten av husene er min mann.

Den fine peisen har jeg laget på kurs i Stavanger med Torhild Fornes, det samme med lysestakene på peisen. Lysestaken på bordet er i ekte sølv, laget av Jens Torp, det er også det lekre sølvfatet på skjenken som jeg fikk i 60års gave. Lysekrona med Swarowsky-krystaller er laget av kit kjøpt av Cilla Hallbert fra minst.com. Den lille dukkevogna, gyngehesten, blekkhuset og grammofonen er Swarowsky-miniatyrer. Den sorte dukkevogna er fra Heidi Ott.

Alle dukkene har jeg laget, den lille jenta på gulvet har utrolig flotte strikkeklær som Solveig Gulbrandsen har laget. Det lille "bildet" over hylla er av meg montert inn i mitt smykke som var litt defekt, tror opprinnelig  det var et hjerte i midten. Veldig mye som kommer til nytte i denne hobbyen.