logo.jpg (4881 bytes)
 Home
Miniatyr by
Miniatyrdukker
Miniatyr dukkevogner
Mine dukker
Dukkeproduksjon
DAG-kurs
Nissehusene
Johannanisser
Kjøpte dukker

 

Doll Artisan Guild

Beautiful Doll 1, 2 og 3 Grunnkurs Moderne Dukker .Spesialkurs moderne dukker.

DAG_logo.gif (16918 bytes)

I 1998, 1999, 2000 og 2006 gikk jeg på disse kursene. Kursene ble arrangert av Scan Form. Kursene er å anbefale for alle som ønsker å lære seg dukkemaking. På kursene lagde vi noen flotte dukker, bare se her .....

Dawn_og_Sappire_small.jpg (10211 bytes)

Beautiful Doll 1

På dette kurset lagde vi dukkene Dawn og Saphire. Dawn ble montert på en ferdig kropp og parykken håndsydd av mohair. Saphire har alle delene støpt i porselen.

May_small.jpg (7843 bytes)

Beautiful Doll 2

På dette kurset lagde vi dukkene Annika og May. Annika er en stor dukke på 67 cm, min fineste dukke. Hun har fått Rogalandsbunad, på fanget har hun en liten "Dream Baby".

På dukken May ble hodet laget ferdig på kurset, med malte øyne. Jeg har montert henne på en kropp som egentlig tilhører dukken Lovey av Dianna Effner.

Zelma_small.jpg (9806 bytes)Heidi_small.jpg (8628 bytes)

Beautiful Doll 3

På dette kurset lagde vi Zelma og Heidi. Zelma har en moderne dukkekropp, nederste del av armer og ben er i porselen. Parykken er håndsydd av mohair.

På dukken Heidi ble hodet laget ferdig på kurset, med malte øyne. Jeg har laget henne som gutt med Lovey kropp.

Spesialkurs moderne dukker

På dette kurset laget vi Giselle og Baby Alan. Giselle har stoffkropp med skjelett, nederste del av armer og ben i porselen. Parykk av mohair

Baby Alan er en helporselen dukke med malte øyne.

 

Spesialkurs moderne dukker med malte øyne

På dette kurset laget vi Annikita og Hanna, Annikita har ferdig kropp. Hodet ble malt ferdig på kurset med malte øyne. Hanna er en liten nydelig dukke av helporselen.